Snart kan du hyra vår fäbodgård

Vi renoverar just nu en gammal fin fäbodgård i Dalarna som stod ensam och längtade efter kärlek. När vi är klara kommer vi att kunna erbjuda flera charmiga semesterboenden, veckovis eller för en weekend.

Gården har totalt 14 bäddar, fördelade på fyra timmerhus och det går att hyra allt från ett av husen till hela gården. 
Torpet, den ursprungliga huvudbyggnaden, har enkel men mycket charmig fäbodstandard: fyra bäddar, elvärme, breda golvtiljor, öppen spis, minispis med ugn, kyl/frys och separat kammare för köksbestyr. Den gamla Höladan är numera ett romantiskt sovhus med fyra sköna bäddar, elvärme och utekök.
Härbret är ett charmigt sommarviste med en Johnblundsäng för två.
Brunn med pump på gården och ett gemensamt utedass.

Det fjärde huset, Magasinet, rymmer en studio på övervåningen med fyra bäddar och alla moderna bekvämligheter; kök med rinnande vatten, spis/ugn, kyl och frys samt wc/dusch. Perfekt att hyra även vintertid, när alla skidbackar i närheten har pistade nerfarter. På entréplanet finns en fin festlokal med bardisk för privata pubkvällar.

Mångbergs fäbod ligger i hjärtat av Dalarna, nära Gesundaberget och Sollerön. 20 minuter med bil till Mora, 30 minuter till Leksand. En fantastisk natur alla årstider och ett paradis för barnfamiljer med naturupplevelser, härliga bad och både Sommarland och Tomteland nästgårds.

Ring 070-753 38 08 för mer info.