Så här kan du beställa

Min butik och sömnadsateljé finns i Dalarna, men mina kunder finns över hela Sverige och på många andra håll i världen. Vi brukar ses då och då, men för de som bor långt bort är det lätt att beställa en ny modell bara genom att ringa mig – jag sparar alla mått och speciella önskemål.

Så vill du handla hos mig är avståndet inga problem, får jag bara dina mått så är vi redan bekanta. Det enklaste är att du ringer eller mejlar mig om du ser något snyggt på min hemsida, på min blogg eller på Facebook/Pirjo Design. Så kan vi gå vidare från det.
Och glöm bort det här med att ingenting passar just dig – jag anpassar sömnaden, och du kommer att känna dig finare än någonsin!

Klicka här om du vill se nyheter på min blogg.
Klicka här om du vill se tidigare kollektioner i mina album på Facebook.
Sänd ett email här om du vill ha mitt nyhetsbrev.